200 løgplanter i jorden

I efteråret købte jeg en stor stak løgplanter fra et hollandsk firma. Rigtig gode priser og et stort udvalg. Og så var fragten ikke så slem. Det kunne i hvert fald ikke betale sig at købe dem herhjemme. Jeg så nogle af løgene på tilbud og som restsalg i eks. Netto, hvor det ramte samme pris, som da jeg købte dem. Men for at få et bredt udvalg fra en god leverandør, så køber jeg helt sikkert via Holland igen.

Indkøbslisten lød som følger (jeg har linket til dem, de stadig har på siden).

Tulipaner:

  • Pink Impression
  • Hakuun
  • Angelique & Shirley Mix
  • Tricolour double mix
  • Grønland
  • Worlds favourite

Allium:

Derudover narcisser (Yellow og White cheerfulness) samt en blanding krokusser. Der blev også til et par liljer (Netty’s pride).

Det var en blanding af budget, farver og blomstringstid, der gjorde udfaldet ift. ovenstående liste. Men en ting er helt sikkert – jeg er spændt på at se det hele i fuldt flor henover foråret og forsommeren 🙂

Og udover de mange nye løgplanter, så ligger der allerede mellem 100 og 200 løg fra tidligere år (hovedsageligt narcisser). Dertil en masse vintergækker i forhaven, der allerede er godt i vækst.

Og nej. Jeg kan på ingen måder huske, hvad der endte hvor! Forsøgte at lave lidt system i det, men må nok bare erkende, at jeg mistede overblikket på et tidspunkt. Det bliver, som det bliver 🙂

Jeg vender helt sikkert retur med flere billeder, når de kigger lidt mere frem.

/ Line

2 meninger om “200 løgplanter i jorden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *