Forspiring 2018

Jeg havde egentlig ikke de store planer om at forspire i år, men så blev jeg mere end inspireret efter et besøg hos Impecta frøhandels webshop for et par måneder tilbage. Og deres katalog ligger stadig inden for rækkevidde… 😉

Det er nu egentlig også meget fint, at få lidt nyt i jorden. Der er lidt for mange gengangere i haven efterhånden, hvorfor lidt nyt imellem det gamle bliver godt.

I første omgang blev det Lupiner, Røllike, Staudevalmuer, Solhat og Præriekløver, som jeg fik sat i noget muld. Jeg forsøgte mig nu også med Løjtnanshjerte, der efter sigende skulle være nemt at få til at spire. Men indtil videre er der intet sket…

Jeg har også gang i nogle Primula, men de hænger nu også godt i bremsen. Havde ellers frøene i køleskabet…jeg må købe mig til det 🙂

  Lupiner kan man altså altid regne med 🙂

Jeg har også kastet mig over at dyrke staudevalmuer. Om det lykkes, får vi at se. Synes tit det bliver lidt svært med de her små, sarte skud. Det er ikke ligesom lupinerne herover. De er ligesom robuste fra starten af.

Jeg krydser fingre, for de er virkelig smukke, når først de har etableret sig 🙂

I denne weekend skal der gang i næste “hold” forspiring. Det bliver en lidt større omgang end den første. Så må vi se, hvor jeg finder pladsen til det…

Og ja, Dahliaknoldene vil vist også gerne have noget jord, de kan  spirre videre i…og dem er der ca. 20 af…..

#givmigetdrivhus

/ Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *